In actie komen tegen alvleesklierkanker is van levensbelang

John Schoeters

( Lid van team: Achilles-Top )

van totaal € 5 (14000%)
Nog te gaan

Zondagmiddag 12 december loop ik (waarschijnlijk max.) 5  kilometer voor onderzoek naar alvleesklierkanker. Alvleesklierkanker is een van de meest dodelijke vormen van kanker. Met baanbrekend klinisch wetenschappelijk onderzoek wil het Deltaplan Alvleesklierkanker hier verandering in aanbrengen. Medestrijder worden? Wil je mij helpen? Met een donatie steun je mijn actie en het werk van het Deltaplan Alvleesklierkanker. Elke bijdrage telt!

https://sponsorloop.voordeltaplanalvleesklierkanker.nl/actie/john-schoeters/doneren

Note op 2 -12 bijgevoegd: Velen om me heen hebben iemand (ouders, partners, familie, vrienden etc.) die hieraan gestorven is of hiertegen vecht. Mijn kinderen hebben hun oma verloren aan deze ziekte.

Persoonlijk nu gaande weg deze aktie is het nog korter bij mij dan ik dacht. Een oom van mij, de jongste broer van mijn vader is verdacht van o.a. deze ziekte. Hij is echter te zwak voor de verdere onderzoeken, en zou eerst aan moeten sterken in de Hambos (helaas was deze ''vol'') en zou (weer) naar de Plataan moeten gaan, mijn tante heeft hem naar huis laten brengen.  Allen Sterkte.


Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.