Toolkit


Maak gebruik van onze handige Toolkit om je te helpen bij je fondsenwervende activiteiten. Hier vind je een overzicht van handige tools die je kunt gebruiken bij het werven van meer particuliere donateurs en sponsoren. 

Wil je gedrukte flyers of posters aanvragen, heb je een andere tip, mis je iets of wil je iets vragen? Stuur een e-mail naar acties@mlds.nl 

Vergeet bij het delen van de afbeeldingen op social media of je e-mail handtekening natuurlijk niet om de link naar je persoonlijke donatiepagina toe te voegen!

Standaard social media bericht

Op zondag 12 december loop ik zo veel mogelijk rondes van 5 KM tijdens voor het Deltaplan Alvleesklierkanker. Alvleesklierkanker is een van de meest dodelijke vormen van kanker. Per jaar overlijden er ruim 2.800 Nederlanders aan deze ziekte. Het Deltaplan Alvleesklierkanker gaat we wetenschappelijk onderzoek versnellen, de handen ineenslaan om de beste behandeling voor iedereen beschikbaar te maken en werken aan een betere kwaliteit van leven voor patiënten. 

Steun mij met mijn actie en doneer!

E-mailhandtekening

Op zondag 12 december organiseert de politie-eenheid Limburg een sponsorloop voor het Deltaplan Alvleesklierkanker. Het Deltaplan Alvleesklierkanker gaat wetenschappelijk onderzoek versnellen, de handen ineenslaan om de beste behandeling voor iedereen beschikbaar te maken en werken aan een betere kwaliteit van leven voor patiënten. 

Ik loop mee! Steun mij met mijn actie en doneer!

Deltaplan Alvleesklierkanker logo

Sponsorformulier

 

 

Downloads:

Logo Deltaplan Alvleesklierkanker Download
Sponsorformulier Download